Een saucijzenbrood van ruim 30 meter lang en ook nog veel minder vet en zout dan het saucijzenbroodje zoals wij hem kennen, dat bestaat niet zou je denken. Maar het is zo, en ik mocht de eerste meters ervan veilen waarvan de opbrengst naar Het Kinderdiabetes Kookcafé ging. Dit alles vond plaats op 10 oktober op het Food4You festival in Wageningen.
Klik hier voor meer informatie over dit festival.
Het beste idee van Nederland
Op 26 september was in het programma ‘Het beste idee van Nederland’ te zien hoe 3 studenten van de TU Delft de HR-pan presenteerde. De jury vond het een gevaarlijk idee en wilde dat het goed getest werd. En dit gebeurde, namelijk bij mij in De Glazen Ruimte.
Hoe dit gegaan is zie je op 21 november om 21.30 uur op SBS 6.
Hoe dit gegaan is zie je op 21 november om 21.30 uur op SBS 6.
Doe mee tegen PCD
Vandaag mocht ik weer een middag koken voor het goede doel.
“Doe mee tegen pcd” is een evenement georganiseerd om geld in te zamelen voor het onderzoek naar PCD.
In de AMVO in Volendam kwamen ruim 150 gasten samen om dit project te steunen. Behalve genieten van het culinaire was er ook een muzikale omlijsting van de band Get Back Live.
Bekende Volendammer Kees Tol babbelde de middag en avond aan elkaar en kookfanaat Nick Schilder (Nick en Simon) kwam spontaan een potje meekoken.
Het werd een geslaagd evenement dat we later die avond nog op z’n Volendams afsloten…
Meer weten? Kijk hier.
“Doe mee tegen pcd” is een evenement georganiseerd om geld in te zamelen voor het onderzoek naar PCD.
In de AMVO in Volendam kwamen ruim 150 gasten samen om dit project te steunen. Behalve genieten van het culinaire was er ook een muzikale omlijsting van de band Get Back Live.
Bekende Volendammer Kees Tol babbelde de middag en avond aan elkaar en kookfanaat Nick Schilder (Nick en Simon) kwam spontaan een potje meekoken.
Het werd een geslaagd evenement dat we later die avond nog op z’n Volendams afsloten…
Meer weten? Kijk hier.
Abonneren op:
Posts (Atom)